Projecte

Pont Alimentari

Fundació Banc de Recursos

2016

Reducció del malbaratament alimentari, sensibilitzant la població i aprofitant els excedents inevitables, tant frescos com cuinats.

Pont Alimentari

Pont Alimentari

Data:
Juliol 2016
Finançament:
5.000 €
Beneficiari:
Fundació Banc de Recursos
Gestora:

L’objectiu del Pont Alimentari és reduir el malbaratament alimentari, d’una banda establint una xarxa per aprofitar els aliments en bon estat que es llencen i derivar-los a famílies que els aprofitaran; d’altra banda, a través d’una campanya d’educació ambiental basada en els valors de la solidaritat i l’aprofitament dels recursos naturals.

El projecte inclou la diagnosi dels aliments que es llencen en el sector de la distribució d’aliments al detall, el càtering i la restauració, propostes de millora per reduir els excedents i una campanya de sensibilització als treballadors i clients. Alhora, ofereix una xarxa a les empreses donants mitjançant la qual s’aprofiten els excedents inevitables i es canalitzen cap a entitats receptores de suport a col·lectius vulnerables de Barcelona.

 

Imatges del projecte

“És una fundació sense ànim de lucre que recull excedents materials d'empreses i particulars i els envia a col·lectius necessitats. La seva missió és redistribuir aquests recursos de manera justa. ”

Fundació Banc de Recursos

http://www.bancderecursos.org

Altres projectes

Veure tots