Projecte

Persona i família

Alzheimer Catalunya

2018

Donem resposta a les necessitats de la persona diagnosticada i la seva família mitjançant projectes personalitzats.

Persona i família

Persona i família

Data:
Juliol 2018
Finançament:
10.000 €
Beneficiari:
Alzheimer Catalunya
Gestora:
Bizcabar Patrimoni SL

No hi ha tractament per l’Alzheimer, però un correcte acompanyament pot ajudar a millorar la qualitat de vida dels afectats i les seves famílies.

Oferim: Assessorament personalitzat, Atenció psicològica, Acompanyament grupal per a famílies, Espais de reminiscència per poder tornar a comunicar-se, Tallers per a millorar com a cuidador…

Respectem i valorem la persona com a membre de ple dret, evitant pràctiques discriminatòries. Afavorim informació i coneixement de les demències. Ajudem a potenciar recursos personals dels cuidadors per a millorar la seva relació amb la persona que cuiden. Oferim eines per treballar des de la relació de suport, Estratègies per adaptar-se als canvis de comportament i pèrdues. Acompanyament al dol. Alleugerir la càrrega emocial que comporta ser cuidador.

“Treballem, des de 1988, per millorar la qualitat de vida de qualsevol persona afectada per una demència. Conscienciem a la societat i generem propostes que incloguin a aquestes persones, a les seves famílies i entorn.”

Altres projectes

Veure tots