Projecte

Oci Inclusiu i Accessible

AIS, Ayuda a la Infancia Sin Recursos

2022

S’han fet sortides amb i sense pernoctació d’oci inclusiu i accessible per 175 persones amb un grau superior al 75% de discapacitat.

Oci Inclusiu i Accessible

Oci Inclusiu i Accessible

Data:
Desembre 2022
Finançament:
5.000 €
Beneficiari:
AIS, Ayuda a la Infancia Sin Recursos
Gestora:

El projecte d’Oci Inclusiu i Accessible és el projecte més rellevant de l’entitat donat al enorme impacte social que genera i immensa contribució al benestar de les persones amb discapacitat. Principalment, pels vincles i les relacions interpersonals la convivència genera entre les persones voluntàries i usuàries. A més, les p. voluntàries adquireixen una sensibilització i un compromís pel benestar del col·lectiu francament inigualable en qualsevol altra activitat.

S’han realitzat 8 sortides sense pernoctació i 11 de diferents modalitats amb pernoctació. El projecte s’ha desenvolupat amb la normalitat esperada, i les persones usuàries han estat molt agraïdes per participar a les sortides gaudint del seu dret a l’oci, trencant la rutina i compartint vida amb les p. voluntàries

Imatges del projecte

“AIS Ajuda és una associació nascuda al 2001 amb la missió de treballar per la millora de qualitat de vida de les persones amb discapacitat des de l’oci i lleure inclusiu i accessible. Assolim els objectius gràcies a la tasca de les p. voluntàries.”

AIS, Ayuda a la Infancia Sin Recursos

www.aisayuda.org

Altres projectes

Veure tots