Projecte

Musicoteràpia per a infants hospitalitzats

Associació Ressò de Musicoteràpia

2022

El projecte busca millorar el benestar emocional dels infants malalts en situació d’hospitalització a través de la musicoteràpia.

Musicoteràpia per a infants hospitalitzats

Musicoteràpia per a infants hospitalitzats

Data:
Desembre 2022
Finançament:
8.000 €
Beneficiari:
Associació Ressò de Musicoteràpia
Gestora:

El projecte fa un acompanyament emocional i psicosocial tant als infants hospitalitzats a l’Hospital Sant Pau com a l’Hospital Sant Joan de Déu i a les seves famílies. Molts d’aquests infants pateixen malalties cròniques i passen llargues estades a l’hospital o bé tenen diagnòstics de malalties emergents o greus que necessiten tractaments molt específics.
El projecte busca millorar la qualitat de vida durant l’hospitalització a través de la musicoteràpia. S’utilitza la música com a eina principal per acompanyar als pacients i a les seves famílies en la disminució de l’angoixa i l’ansietat provocada pels tractaments dolorosos, les intervencions quirúrgiques i les llargues estades a l’hospital.
Els tallers de musicoteràpia es realitzen a les habitacions dels menors ingressats.

Imatges del projecte

“Des de l’associació Ressò de Musicoteràpia es treballa per a cobrir les necessitats psicosocials i emocionals dels infants hospitalitzats i els seus cuidadors per tal de millorar la seva qualitat de vida i el seu benestar emocional i social. ”

Associació Ressò de Musicoteràpia

https://ressomt.org/es/

Altres projectes

Veure tots