Projecte

En forma sobre rodes

Coordindora d'Entitats del Poble-Sec

2017

Sessions grupals continuades d’exercici suau adaptat per a persones grans en situació de fragilitat i/o amb discapacitat.

En forma sobre rodes

En forma sobre rodes

Data:
Juliol 2017
Finançament:
1.000 €
Beneficiari:
Coordinadora d’Entitats del Poble-Sec
Gestora:
Fundació Bizcabar

Cicle de sessions grupals continuades, quinzenals, en les quals es duen a terme sessions d’exercici suau adaptat per a les persones grans que tenen mobilitat reduïda i, en la majoria de casos, empren cadira de rodes. En les sessions s’hi treballen aspectes físics, però també de comunicació, aspectes emocionals i el contacte físic. Ho fem a través del moviment, amb dinàmiques de grup guiades per una professional experta en dansa teràpia.

Els voluntaris/-es recullen i porten a casa a la persona gran perquè pugui participar, donant-li suport físic i ajudant-la a socialitzar-se i a aprofitar plenament l’activitat, que es realitza a places, platges i parcs, a la primavera i l’estiu; i a centres cívics del barri, a l’hivern i la tardor.

 

Imatges del projecte

“Federació que aplega a la gran majoria de les entitats i associacions del barri del Poble-sec de Barcelona, coordinant-les, oferint serveis i impulsant activitats al llarg de l’any per ajudar a millorar la qualitat de vida del conjunt dels ciutadans i molt especialment dels associats en les entitats que formen la Coordinadora.”

Coordindora d'Entitats del Poble-Sec

http://www.poblesec.org

Altres projectes

Veure tots