Projecte

Cuinant oportunitats

MESCLADÍS

2017

Projecte formatiu que, a més d’oferir oportunitats de treball, fomenta valors de convivència i respecte entre les diverses comunitats.

Cuinant oportunitats

Cuinant oportunitats

Data:
Juliol 2017
Finançament:
6.000 €
Beneficiari:
Mescladís
Gestora:
Fundació Bizcabar

El projecte aposta per treballar per la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat, en particular joves en risc d’exclusió social, dones immigrants, víctimes de la prostitució, etc. en el sector de l’hostaleria.

Es realitza una formació integral en les especialitats d’ajudant de cuiner i una altra en cambrers. Aquesta formació integral permet adquirir les competències tècniques i transversals necessàries perquè els i les alumnes puguin afrontar les exigències del mercat laboral, no només a nivell tècnic sinó també pel que fa a les competències transversals.

L’itinerari contempla la realització d’una formació teòric-pràctica durant 2 o 3 mesos segons la formació (cambrer o ajudant de cuiner) i 120 hores de pràctiques en un establiment d’hostaleria.

Imatges del projecte

“Mescladís és una entitat sense ànim de lucre, que té la voluntat i determinació de contribuir a un horitzó de cohesió social a Barcelona, per a una convivència enriquidora entre cultures, amb drets i oportunitats garantits per a tothom.”

Altres projectes

Veure tots