Projecte

Cap infant sense atenció

ASPANIAS

2022

S’ofereix un servei d’assistència terapèutica interdisciplinar a infants en situació de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

Cap infant sense atenció

Cap infant sense atenció

Data:
Desembre 2022
Finançament:
8.000 €
Beneficiari:
Aspanias
Gestora:

El projecte busca la millora terapèutica d’infants sense recursos econòmics i amb discapacitat intel·lectual i/o trastorn del desenvolupament des d’una intervenció personalitzada i interdisciplinar, basada en la millora de les dificultats de l’infant, i capacitant les famílies en les funcions cuidadores i d’acompanyament als fills/lles.
Les disciplines previstes són: psicologia infantil, logopèdia, psicomotricitat, musicoteràpia i teràpia ocupacional. Les famílies poden accedir al servei per iniciativa pròpia o derivades de la xarxa pública (Escoles, Serveis Socials, etc).
El projecte preveu sessions individuals, grupals, a domicili o a l’escola, segons les necessitats de l’infant, i capacitacions a les famílies amb eines que les ajudi a comprendre mancances i reptes dels seus fills/lles.

Imatges del projecte

“Aspanias es proposa la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual o trastorns del desenvolupament. A través d’una atenció personalitzada i integral, pretenem assolir la seva normalització i integració social. ”

ASPANIAS -Associació de pares de persones amb retard mental-.

www.aspanias.org

Altres projectes

Veure tots