Projecte

Atenció a famílies del Raval

Acció Social Montalegre

2016

Programes i activitats per cobrir les necessitats bàsiques de les famílies del Raval que es troben en una situació de pobresa extrema.

Atenció a famílies del Raval

Atenció a famílies del Raval

Data:
Juliol 2016
Finançament:
6.000 €
Beneficiari:
Acció Social Montalegre
Gestora:
Fundació Bizcabar

Per donar compliment als seus objectius i finalitats, l’entitat desenvolupa cada any un únic projecte denominat “Atenció primària i domiciliària a famílies en risc d’exclusió social del barri del Raval de Barcelona”, a través del qual es duen a terme diferents programes orientats a cobrir les necessitats bàsiques dels usuaris, entenent com a tals les relatives a l’alimentació, l’habitatge, la manutenció, la salut i la higiene.

Així, tenim el programa d´atenció familiar (entrega de lots d´aliments), el programa maternal (lots complementaris amb bolquers i farinetes per a famílies amb nens menors de 3 anys), el programa habitatge (petits ajuts per pagar lloguers o subministres), el programa gent gran,… En total, s´atenen cada any a 373 famílies que representen 1.102 beneficiaris directes.

Imatges del projecte

“A Acció Social Montalegre es treballa des de fa més de 20 anys recolzant les famílies del Raval, col·laborant amb els Serveis Socials i altres entitats.”

Acció Social Montalegre

http://www.montalegre.org/acciosocial

Altres projectes

Veure tots