Avís Legal i Política de Privacitat

Avís Legal i Política de Privacitat

AVÍS LEGAL

BIZCABAR PATRIMONI SL és la societat titular d’aquesta Web, en endavant la TITULAR. Per donar compliment a la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la informació comuniquem a continuació les següents dades:

BIZCABAR PATRIMONI SL
NIF: B64318678
C/ Plaça Reial 10 1er 2a (08002) Barcelona
Telf. 93 481 36 96
email: info@premibizcabar.org

 

1.- Condicions d’us

L’usuari s’obliga a utilitzar la informació continguda en la present pàgina Web per les seves pròpies necessitats exclusivament i a no realitzar directa o indirectament cap tipus d’explotació comercial dels continguts i serveis als que tingui accés. L’usuari tindrà dret l’accés lliure i gratuït de la informació pública recollida a través de la mateixa, si bé la TITULAR es reserva el dret a restringir l’ accés a determinades seccions i serveis del Portal. És intenció de la TITULAR oferir en tot moment una informació veraç i actualitzada. No obstant, aquesta informació pot contenir incorreccions tipogràfiques o inclús tècniques i  la TITULAR no es responsabilitza de la idoneïtat de la informació continguda a la Web.

2.- Enllaços a tercers (Links)

Aquest Web pot oferir diferents enllaços amb d’altres pàgines Web de tercers, el contingut de les quals pot variar, de forma ràpida, per les característiques pròpies d’Internet. Per tant la TITULAR no es fa responsable de les informacions, serveis i continguts en general d’aquestes pàgines Web de tercers. Qualsevol pàgina externa a la qual s’accedeixi a través de la Web de la TITULAR és independent pel que l’entitat no te cap control envers el contingut de les pàgines de tercers. Un enllaç amb qualsevol altre pàgina que no sigui de la TITULAR no implica que aquest recolzi o accepti cap responsabilitat pel seu contingut o ús.

En el cas que la TITULAR tingués coneixement efectiu de que l’activitat o la informació a la que remeten aquests enllaços fos il·lícita, constitutiva de delicte o que pugui lesionar bens o drets de tercers susceptibles d’indemnització, actuarà amb  la diligència necessària per suprimir l’enllaç corresponent a la major brevetat possible.

3.- Contingut sobre el website

En el Web es presenten els artistes, projectes, activitats i espai, entre uns altres, de la TITULAR. BIZCABAR PATRIMONI SL, es reserva el dret de modificar la informació i/o el contingut sense previ avís.

Les imatges d’algunes obres pot ser que no es corresponguin amb l’obra original per factors tecnològics de color, llum, i/o enquadrament de la fotografia, aliens a la BIZCABAR PATRIMONI SL.

La TITULAR no garanteix la disponibilitat de la/les obra(s) exposades en el web. Per conèixer la disponibilitat d’una obra, és preferible acudir o telefonar a BIZCABAR PATRIMONI SL (934813696).

4.- Drets de propietat intel·lectual

Les fotografies, textos, i dissenys són propietat de la TITULAR o de cada artista que han autoritzat expressament a la TITULAR per utilitzar-los.

Tot el material (text, imatges, àudio i vídeo clips, etc.) que forma part d’aquesta pàgina web és propietat de la TITULAR i pot estar protegit així mateix per altres restriccions de copyright; altres persones i entitats poden ser també titulars d’aquest material, a més de la TITULAR. La TITULAR permet la reproducció dels textos no signats, que poden ser reproduïts amb finalitats no comercials, sempre que es respecti la seva integritat, se citi expressament la font i el seu copyright i no es lesionin els interessos de la TITULAR. Qualsevol altre ús d’aquests textos està específicament prohibit.

Les reproduccions, en suport paper o informàtic, de tot o part del contingut del citat web estan autoritzades sota la condició que el seu ús sigui estrictament personal, excloent tot aquell amb finalitats publicitàries i/o comercials. L’accés a la web i als seus continguts no implica llicència alguna per a la seva reproducció i/o distribució i no està permès fer-ho sense la prèvia autorització de la TITULAR. La reproducció, i/o manipulació sense prèvia autorització està estrictament prohibida i constitueix un delicte.

5.- Propietat industrial

El nom Premi Bizcabar i el logotip, són marques registrades. Queda terminantment prohibida la seva reproducció.

6.- Ètica i responsabilitat de l’usuari de la pàgina Web corporativa

La TITULAR no serà en cap cas responsable de l’ús del Web que realitzi l’usuari. L’ usuari s’abstindrà de portar a terme qualsevol conducta en l’ús de la Web o dels recursos posats a la seva disposició que vagi en contra dels drets de propietat intel·lectual o industrial de la TITULAR o de tercers, que vulneri l’honor, la intimitat personal o familiar o la imatge a tercers, o que siguin il·lícits o vagin en contra de la moralitat i deixarà en tot cas indemne a l’entitat davant de qualsevol reclamació, judicial o extrajudicial, que es presenti com a conseqüència d’aquest  ús. L’usuari s’abstindrà de portar a terme per qualsevol mitjà la destrucció, alteració, inutilització o danys de les dades, programes o documents electrònics que pertanyin a l’entitat, així com la introducció o difusió a la xarxa de programes, virus, applets, o qualsevol instrument físic o electrònic que causin qualsevol tipus d’alteració a la xarxa, en el sistema, o en els equips de tercers.

7.- Llei aplicable – Jurisdicció

La resolució de qualsevol controvèrsia o divergència relacionada amb aquesta Web es regirà per la legislació espanyola, i amb competència els Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Protecció de dades

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials de la TITULAR, que assumeix el compromís de garantir la privadesa de l’usuari o visitant en tot moment, i en totes les interaccions entre ambdues parts. La TITULAR assumeix també el compromís de no recaptar informació innecessària sobre l’usuari. Així mateix, es compromet a tractar amb extrema diligència la informació personal que l’usuari pugui facilitar a través del seu web.

Per donar compliment a la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), li informem que la utilització de determinats serveis a la nostra pàgina web requereix que ens faciliti certes dades personals a través de formularis de registre o mitjançant l’enviament de missatges de correu electrònic, que seran incorporats als fitxers de BIZCABAR PATRIMONI SL, titular i responsable dels mateixos amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud i poder informar-lo sobre les activitats, exposicions i serveis que s’ofereixen per mitjans electrònics. L’enviament referit de les dades personals constitueix el consentiment exprés al seu tractament, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius.

Ús de les seves dades personals

Les dades que li sol·licitem són els adequats, pertinents i estrictament necessaris per a la finalitat per la qual es recullen, i en cap cas està obligat a facilitar-nos-els. Així mateix, l’usuari certifica que totes les dades que ens facilita són certs i pertinents per a la finalitat per la qual els hi sol·licitem.

La TITULAR es reserva el dret de decidir la incorporació o no de les seves dades personals als seus fitxers.

Recepció de currículums vitae

En el cas d’enviar-nos el seu currículum vitae, li informem que les seves dades personals s’incorporaran als nostres fitxers, amb la finalitat de disposar del seu currículum per dur a terme processos de selecció de personal si el seu perfil professional s’ajusta a les nostres necessitats. Mentre no cancel·li expressament les seves dades personals dels nostres fitxers, entenem que continua interessat a formar part dels mateixos per a possibles processos de selecció futurs. Amb la finalitat de mantenir actualitzats els nostres fitxers de dades personals, preguem ens comuniqui qualsevol canvi o modificació que es produeixi en els mateixos.

Per donar compliment al principi de qualitat de les dades regulat a l’article 4 de la LOPD, li comuniquem que el seu CV serà eliminat transcorreguts 2 anys des de la seva incorporació.

Drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades personals.

En qualsevol moment podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició prevists en la Llei mitjançant escrit signat i dirigit a BIZCABAR PATRIMONI SL a l’adreça Plaça Reial 10 1er 2a (08002) Barcelona aportant còpia del seu DNI o mitjançant correu electrònic a l’adreça info@premibizcabar.org.

Cessió de dades

La TITULAR li informa que les seves dades són tractades confidencialment i són utilitzats exclusivament de manera interna i per a les finalitats indicades. Per tant, no cedim ni comuniquem a cap tercer les seves dades, excepte en els casos legalment previstos, o quan l’usuari ens ho autoritzi expressament.

Seguretat de les seves dades personals

Amb l’objectiu de garantir la seguretat de les seves dades personals, li informem que la TITULAR ha adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seva alteració, pèrdua i tractaments o accessos no autoritzats, tal com exigeix el Reial decret 1720/2007 que regula el reglament de mesures de seguretat dels fitxers que continguin dades de caràcter personal.

Actualització de les seves dades

És important que perquè puguem mantenir les seves dades personals actualitzades, ens informi sempre que hi hagi hagut alguna modificació en ells; en cas contrari, no responem de la veracitat dels mateixos.

Considerem que si no cancel·la les seves dades personals expressament dels nostres fitxers, continua interessat a seguir incorporat als mateixos fins que la TITULAR ho consideri oportú i mentre sigui adequat a la finalitat per la qual es van obtenir.

Contacte

Per a qualsevol qüestió respecte a la Política de Protecció de Dades Personals pot posar-se en contacte amb nosaltres dirigint-se a la nostra seu a Plaça Reial 10 1er 2a (08002) Barcelona; trucar al 934813696 o escriure un mail a info@premibizcabar.org

BIZCABAR PATRIMONI SL pot modificar la present política de privacitat per adaptar-les a les modificacions que es produeixin en el seu web, així com per modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, per la qual cosa exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través del seu web.

 

Uso de cookies:

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecer nuestros servicios y recoger información estadística. Si continúa navegando, acepta su instalación y uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información en nuestra política de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies